TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Megérkezett a fiatal, feltörekvő tehetség, Nicky Youre legújabb dala, amely az ”Eyes On You” címet kapta.

A fülbemászó dalban Nicky arról énekel, milyen érzés első pillantásra fülig szerelembe esni valakivel.

A dalhoz videóklip is készült, amelyben Nicky-t láthatjuk, ahogy a szomszéd macskájára vigyáz és a klip végére nem csak a cicus, hanem a gazdája szívét is elnyerni. A videót Vision Kid rendezte, premierjét az MTV több csatornája mellett a Paramount Time Square hirdetőtáblái is élőben vetítették le.

Nicky a dalról a következőket nyilatkozta: ”A dal azután született, hogy egy számomra fontos ember Kaliforniába költözött. Végre mindketten ugyanabban az államban tartózkodtunk és nagyon jó érzés volt a közelemben tudni őt. A szám írása előtti héten egy country koncerten voltam, ami számomra nagyon inspiráló volt, minden dal jópofa, ugyanakkor energetikus volt és szinte hihetetlen milyen jól szólt mindegyik élőben. A két esemény kombinációja elegendő volt ahhoz, hogy megszülethessen ez a könnyed hangulatú szerelmes dal, amit akár a kocsidban is énekelhetsz, de egy koncerten is tombolhatsz rá, torkod szakadtából kiabálva a szöveget.”

Az ”Eyes On You” előtt Nicky a ”Sunroof” című nyári szuperslágerével vált ismertté. A ”Sunroof” több mint 650 millió streameléssel büszkélkedhet, 11 héten keresztül volt a Billboard Hot 100 Top 10-es listáján és az Európai Rádiós Lista Top 10-be is bekerült. A dal emellett jelölve lett a 2022-es MTV VMA „A Nyár Dala” címre is, sőt eljuttatta Nicky-t a TODAY Show színpadára is.
Nicky Youre minden dalában igyekszik fülbemászó dallamokat, vidám energiákat és könnyen befogadható üzeneteket csempészni. A nemrégiben felfedezett énekes hamarosan új dalokkal tér majd vissza, érdemes lesz figyelni a közösségi felületeit.

Hallgasd meg az új slágert itt:


Forrás: Sony Music
Fotó: Sony Music