TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A kőbányai földalatti járatrendszerben való versengés semmivel sem összehasonlítható élményt nyújt, ahol ismét tematikus futóverseny zajlik majd a farsang hangulatát és életérzését megidézve.

Ha farsang, akkor pedig fánk, ha pedig fánk… akkor fussunk érte! Fusd ki magad a kőbányai pincerendszer izgalmas járataiban, a jutalmad pedig egy frissen sült farsangi fánk! A pincerendszer az a hely, ahol bátran szabadjára engedheted a fantáziád: fuss bolondos, izgalmas farsangi jelmezben, vagy a kedvenc futócuccodban, a lényeg, hogy átéld a flow-t futás közben!

Kőbánya, azon belül is a Rottenbiller Park a házigazdája a minden februárban és októberben megrendezésre kerülő pincefutásnak (Föld Alatti Futás és Halloween Run), mely ideális helyszínt biztosít mindazoknak, akik a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. által koordinált Ötpróba program szervezésében lezajló versenyt válasszák szabadidősport programjuknak február 26-án, vasárnap. Márpedig jelenleg közel 2.000 fő regisztrált a verseny valamely távjára, illetve a 8 km-es Ötpróba túrára, így biztos, hogy a szervezők szezonnyitó rendezvénye teltházas lesz február utolsó hétvégéjén. Sőt debütál a Try Hard – 2,2 km-es szakasza is, mely igazán „kellemes” kihívás lesz minden terepfutónak.

A helyszín tiszteletét teszi Szentkirályi Alexandra – kormányszóvivő, Révész Máriusz – Aktív Magyarországért Felelős Államtitkár úr, D. Kovács Róbert Antal – Budapest X. kerület Kőbánya polgármestere, Radványi Gábor – Budapest X. kerület Kőbánya alpolgármestere és a helyszínen találkozni lehet majd olimpikonjainkkal is, hiszen velünk tart: Dr. Kiss Gergely (háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó – Ötpróba futónagykövet), Storcz Botond (háromszoros olimpiai bajnok kajakozó – Ötpróba kajak-kenu nagykövet), Cseh László (olimpiai ezüst és bronzérmes úszó – Ötpróba úszónagykövet)

A versenyiroda védjegye, hogy közösségi és futóélményt, a szabadidősport fontosságát, az egészséges életmódot, a változatosságot és az izgalmat részesítsük előnyben, ezáltal megfelelő szórakozást, kikapcsolódást, sport lehetőséget biztosítsunk kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és időseknek, hobbi és esetleges profi sportolóknak.

A rendezvény teltházas, de van lehetőség helyszíni nevezésre. Azok, akik február 20-ig érvényes, befizetett nevezéssel rendelkeztek, célba érkezéskor a helyszínen akaszthatják nyakukba az érmüket, míg azok, akik e dátumot követően neveznek és fizetik be azt, utólag vehetik majd át a megérdemelt befutóérmüket.

Forrás: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.
Fotó: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.