TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Május a szerelem hónapja, ennek jegyében meghirdetjük a Sláger PárShowt! Olyan párok jelentkezését várjuk, akik elég bátrak ahhoz, hogy szerelmüket leteszteljék „ország-világ” előtt.

Játék menete: párok (házaspárok, jegyesek, élettársak, szerelmesek) jelentkezhetnek, akik közül hármat választunk, akik május 31-én összemérhetik/letesztelhetik szerelmüket élő adásban. A nyertes jutalma egy álomesküvő a Coral Tours – az egzotikus álomesküvők szervezőjének – jóvoltából.

Lebonyolítás: Jelentkezni fotóval és annak történetével lehet 2019. május 24-e 14 óra és 2019. május 29-e éjfél között a jatek@slagerfm.hu címen.

A pályázók fotóit és történeteit május 27-e és 30-a között mindennap 14 óráig feltöltjük a Sláger FM hivatalos Facebook oldalára (https://www.facebook.com/slagerfmradio/).

Május 31-én 8 óra és 9 óra között rendezzük meg a Sláger PárShowt, amiben három pár küzdhet meg a fődíjért. A három pár közül kettőt a Sláger Reggel műsorvezetői választanak ki, egy párt pedig a hallgatóink szavaznak be úgy, hogy a legtöbb szív hangulatjelet összegyűjtik a fotójuk alatt 2019. május 30. 14 óráig.