SLÁGER FM

Abaházi Csaba 1998-ben kezdett rádiózni az akkor induló Rádió 1 állomáshangjaként, 1 év múlva pedig már a Danubius Rádióban tanulta a műsorvezetést, műsorkészítést. 2001-ben indult a Hajrá Magyarok című műsora, ami a hazai zenekarok, előadók legfontosabb fórumává vált, itt mutatták be új dalaikat a közönségnek, vagy jelentették be pályafutásuk meghatározó eseményeit. A Hajrá Magyarok az egyetlen a hazai rádióműsorok közül, amelyik 4 Voltfolió díjat nyert!
Közben hallhattuk Csabát a hétvégi reggeleken, aztán átvette a stafétát Jáksó Lacitól a Hot 20-ben, volt rock műsora, vezette a 40 Király című slágerlistát, és a Danubius egyik legnépszerűbb műsorát, a hétköznapi kívánságműsort.
A Danubius megszűnését követően a helyén induló Class FM első napjától az utolsó földi sugárzású napig a Class kívánságműsorban hallhatta a hangját minden hétköznap majdnem 3 millió hallgató. Műsora jelentkezett rockfesztiválról, mobi konténerstúdióból a Balaton körül, sőt egy alkalommal egy hajóról, a Balaton közepéről is.
A Class 40 műsorvezetőjeként búcsúzott a hallgatóktól és attól a frekvenciától, amelyen 16 évig hallhattuk őt, és életében először a rádiózás csúcsának tartott reggeli sávban kapott lehetőséget Vágó Piros oldalán a Sláger FM-en.