TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Pordán Petra 23 évesen kezdett rádiózni, amikor is Tatabányán, a Radír Rádióban egy barátjának köszönhetően bedobták a mélyvízbe, és bár ő csak nézelődni ment, azonnal beültették a stúdióban a mikrofon mögé. Félelmetes, de egyben felemelő is volt számára az élmény. Aztán 2 év után Budapestre került a Cool FM-be, ahol reggeli műsorvezetőként próbálhatta ki magát.

2008-ban óriási megtiszteltetés érte, felkérték, hogy legyen a Juventus rádió egyik reggeli műsorvezetője, vagyis a női hangja. 2012-ig dolgozott a Juventusban, ami rádiós karrierje egyik legszebb időszaka volt. 2012-ben egy akkor induló reggeli csapatba került, Harsányi Levente és Hajdu Steve mellé, akikkel nagyon szerette a közös munkát. Majd sok-sok változás után, korábbi példaképével, Bochkor Gáborral, és István Dániellel együtt ébreszthették a fél országot.

„2016-tól, mivel a zenétől nem tudok szabadulni, hiszen az életem, egy zenei TV csatorna, a Sláger TV műsorvezetőjeként dolgozom, amit nagyon szeretek és élvezek. A rádiózásban a reggeli műsorvezetést imádom a legjobban, mert nekem fontos, hogy olyankor, amikor az ember kicsit morcos a korán kelés miatt, mosolyt csaljak az arcukra, és adhassak a hallgatóknak valamit, amitől jobban indul a napjuk. Ezért szerelem számomra a rádiózás.”