TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Viktorin Tamás vagyok. A baráti társaságom nagy részét válogatott úszók teszik ki. Nekem középhaladó víziszonyom van, de fejleszthető - haladóra. Jó pár évig a Magyar Rádió Gyerekkórusában énekeltem, és sikerült a televízió közelébe is kerülnöm.
Egy délelőtti műsorba kerestek a nyári időszakra gyerek műsorvezetőket, ahová nagy örömömre be is válogattak. Megtudtam mi az az élőzés, és a több évtizedes múlttal rendelkező Dombóvári Gábor is. Legalábbis az arckifejezése a selymesen mosolygóból hamar átváltott a döbbentbe, amikor a megbeszélttel ellentétben Pierrot-tól a – Mikor jelenik meg új lemezed? - kérdés helyett – És mondd, miért jelenik meg új lemezed?- felütéssel zártam le a beszélgetést. 14 évesen sikerült egy mondattal rémületet és nevetést kihoznom a vendégből. Televíziós karrierem azon a bizonyos augusztusi napon kezdődött, és fejeződött is be.

Azt mindig is tudtam, hogy a hangomból szeretnék megélni, ez egy ideig az éneklésre sarkallt, ám idővel beláttam, hogy többet tudok mondani, ha csak beszélek. Nem szeretem a skatulyázást, élvezem, ha ellene dolgozhatok.
Amit imádok, azt csinálni akarom kifulladásig, ezért zenélek néhány baráti társaságnak hajnalig, szórakoztatom őket és utána besöpröm azt az eszméletlen sok szeretetet, amit visszakapok.

Számtalanszor hallottam, hogy ezzel az orgánummal rádióznom kellene. Újságíróként végeztem, majd a Civil Rádióhoz kerültem, ahol közel egy évig vezettem hol reggeli – hol délutáni műsort. Hivatásomnak érzem a rádiózást és úgy érzem, hogy ez az a fórum ahol a legjobban ki tudok teljesedni és tökéletesen át tudom adni azt, amit én képviselek. Üdv, Sláger Fm! De hosszú lett… most reklám!