TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Náksi Attila az egykori SOHO PARTY frontembere, szövegírója és egyik zeneszerzője, majd a NÁKSI vs BRUNNER dj duó tagja, ma STEREO PALMA művésznéven dj és producer. Számos arany- és platina státuszú mixlemezt, szerzői albumot, több száz remixet, több ezer fellépést, szereplést, élvonalbeli sikeres produceri munkákat és nagyszabású nemzetközi eredményeket társít nevéhez a szakma és minden zenekedvelő és zeneértő.

Náksi Attila a Soho Party együtessel még a 90-es évek közepén robbant be a hazai zenei életbe, 1994-ben debütált PIZZA c. albumukkal azonnal platinalemezig jutottak. A formáció legismertebb dalai: Gyere táncolj (2015-ben a Wellhello dolgozta át), Baby nem kell más, Balatoni nyár, Szállj, Hiányzol, Kéz a kézben, Álom, és az Éjjel soha nem érhet véget amely 2016-ban a labdarúgó EB-re kijutott Magyar csapat hivatalos dala lett és azóta is minden tömegrendezvényen felcsendülő „himnusza”. NÁKSI vs BRUNNER néven az egykori Budapest Parádé hivatalos dalainak megalkotói. Magyarország egykoron legnagyobb elektronikus zenei fesztiváljának himnuszait hét éven keresztül ők készítették el, ezzel rendszerint garantálva, hogy az év egyik legnagyobb klubslágere mindig az ő nevükhöz fűződjön.

A CLUB SANDWICH, Magyarország legendás mixlemez sorozata – melyekből egyedülállóan 1999-2005 között több mint 200 000 db fogyott el szintén Brunnerrel közös munka gyümölcse. 2007 óta a nemzetközileg jegyzett STEREO PALMA néven lép fel. Dj és producer, olyan előadókkal dolgozott közösen mint Craig David (Közös daluk, az OUR LOVE Magyar és Belga N1 volt!), Cozi, Toni Braxton, Nari & Milani, Paris Hilton. Megfordult a világ számos jelentős klubjában, Ibizától Miamiig, Oroszországtól Szingapurig és játszott rengeteg kiemelt fesztiválon. Náksi Attila néven elsősorban a múlt klasszikus dalait pörgeti, míg Stereo Palma név alatt kizárólag a legfrissebb elektronikus zenéket játsza. Magyarországon először kapta meg a BRAVO magazin legendás Arany szobrocskáját 1995-ben.

A magyar Lemezlovas szövetségtől két alkalommal kapta meg az év DJ/Producere díjat, valamnt négy alkalommal jelölték Fonogram dajra. 2017-ben Náksi Attila azaz a Stereo Palma képviselte Magyarországot a legendás TOMORROWLAND Fesztiválon Belgiumban.