TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A 95.8 Sláger FM-en Magyarországon először, a rádióban keressük a legnagyobb tehetségeket!

Ha megvan benned az a plusz, ha a zuhanyzónál jobb közönségre vágysz, ha úgy érzed, Te lehetsz az ország új felfedezettje, akkor jelentkezz e-mailben egy demód elküldésével az online@slagerfm.hu címen!

Ha tényleg ott bujkál benned a tehetség, ország-világ füle hallatára bemutathatod énektudásod élőben a Sláger FM-en! Mert itt tényleg csak a hang számít és az 1 millió forint értékű össznyeremény!

Jelentkezz még ma, és ne mulaszd el a nagy lehetőséget! online@slagerfm.hu !
Hangadó – Magyarország új tehetségkutató rádió show-ja

A Hangadó a Sláger FM új zenei tehetségkutató showműsora, melynek célja új popsztárok, tehetségek felfedezése. Az országban elsőként rádióban is megvalósítjuk a televízióban már többször bizonyított és népszerű műsort.

Keressük azokat a hallgatókat, akik elég bátornak érzik magukat, ahhoz, hogy megmutassák az énekhangjukat a Sláger FM élő adásában.

A Hangadó lelkes amatőr énekesek megmérettetése, ahol a külső nem, de a hang annál inkább számít. A verseny, ahol csak a hang számít és a hallgatók döntenek!


A Válogató

A legnagyobb slágerek között válogatva a jelentkezők az online@slagerfm.hu címre küldhetik be a demó felvételeiket. A jelentkezők a Sláger FM honlapján segítségképpen használhatnak egy dal válogatást, amiből tetszőlegesen kiválaszthatják melyik slágerrel szeretnének indulni a versenyen.

Adele – Rolling In the Deep
James Arthur – Impossible
AC/DC – Highway To Hell
Lady Gaga – Poker Face
Rúzsa Magdi – Hip Hop
Israel Kamakawiwo’ole – Somewhere Over The Rainbow
Queen – We Will Rock You
Billie Eilish – Bad Guy
Tankcsapda – Mennyország Tourist
TNT – Kicsi gesztenye

A dallista segítségképpen szerepel a leírásban, a jelentkezők bármilyen felvétellel indulhatnak!


A beküldött demó felvételek közül 10 jelentkező kerül be a Hangolóba, a verseny elődöntőjébe. A 10 legjobb versenyző szakmai zsűri döntése alapján kerülhet be a versenybe.

A demók mp3-ban, You Tube linken, Drop Box linken, vagy bármely más 25 megabájtnál kisebb fájlban küldhetőek.


A Hangoló

A Hangadó elődöntőjébe került versenyzők A Hangolóban mutatkoznak be először élőben a rádióhallgatók számára. Minden versenyzőt személyesen is megismerhetnek, illetve akkor először élőben is hallhatják őket énekelni. A Hangolóban kizárólag a hallgatók véleménye számít, a versenyzők bemutatkozó videóját és produkcióját a Sláger FM facebook oldalán és SMS-ben értékelhetik a hallgatók:


A Döntő

A döntőbe 5 versenyző kerülhet be a hallgatók döntése alapján, ők 5-en menetelnek tovább, élő adásba, ők azok, akiket a rádió műsoraiban közelebbről is megismerhetnek a hallgatók. A döntőben újabb slágerekkel mérhetik össze énektudásukat és a hallgatók szavazatai alapján hosszú hetek után kiderül ki az az egy, aki elnyerheti a Hangadó címet, és megnyerheti a főnyereményt, a Sláger FM felületein biztosított zenei promóciós felületeket, és a további értékes ajándékokat.

A műsor időtartama: 6 hét