TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Továbbra is a valaha volt legnagyobb slágereket hozza el a hallgatóknak a 95.8 Sláger FM. A zenei változatosság mellett persze a hallgatók legfrissebb hírekkel, közérdekű információkkal való tájékoztatása, ellátása sem marad el 2021-ben sem. Sőt, a rádió a közönségkedvencnek számító műsorai mellett több újdonsággal, újítással vág neki a tavasznak.

Ezek közül az egyik legújabb az ÉdesKettes, amelyben minden hétfőn este 6 órától Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám engednek bepillantást mindennapjaikba. Pénteken délután 4 órától Kisó és Kovács Áron a Slágerlistában vesézi ki a hét legkedveltebb 40 slágerét. Peller Mariann Lélekközösség című műsora pedig minden hónap utolsó csütörtök estéjén jelentkezik a rádióban. Az új műsorokról februárban nagyszabású óriásplakát-kampányt is indított a Sláger FM.

Február második felére szintén egy új műsorral fordul rá a tavaszra a 95.8 Sláger FM: jön a Hétköznapi példaképek, nem hétköznapi történetei Kende-Hofherr Krisztinával!
A műsor vendégei olyan sikeres emberek, akik itthon érték el az úgynevezett amerikai álmot. Beszélnek a sikerhez vezető útról, kudarcokról, kihívásokról, álmokról, életfelfogásról, kitartásról és mindarról, ami inspirál, ami motivál és ami utat mutathat a hétköznapokban bármelyikünk számára. A műsor február 24-től minden szerda este 7:30-tól hallható a Sláger FM-en.