TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Két év után ismét megtelik zenével a Hajógyári-sziget, augusztus 10. és 15. között tartják a 28. Sziget fesztivált. Idén megszűnnek a -1. és a 0. napok, így hat teljes értékű napon találhatnak maguknak programot a bulizni vágyók. Így lesz ez a Sláger FM színpad esetében is, ahol a szerdai kezdéstől a hétfői zárásig szuper hangulattal és a ’90-es évek örökzöld slágereivel várnak mindenkit!
A Sláger színpadon minden este 23.00-tól hallhatja a közönség a fellépőket, többek között idén ott lesz Korda György és Balázs Klári, az Animal Cannibals és a Groovehouse is, csütörtökön pedig egy egész estés NECC-party várja a közönséget!

A szórakozni vágyók mellett a szervezők is nagyon izgatottan várják a fesztivált: ’1993 óta annyira biztos volt, hogy évente összegyűlünk a Hajógyári-szigeten, hogy senki sem gondolta volna, hogy lesz év, amikor nem lesz Sziget. Pláne, hogy egymás után két fesztivál is elmarad’ – kezdte a szokásos ’nagy’ Sziget sajtótájékoztatót Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. ’Idén azonban már nagyon készülünk a sorban 28. Szigetre, ami egy nagy visszatérés lesz világsztárokkal, nagy kedvencekkel, az elmaradt szezonok alatt befutott előadókkal és a Szigettől megszokott műfaji sokszínűséggel. Az biztos, hogy idén kihagyhatatlan lesz a Sziget’.