SLÁGER FM

Messze versenytársaink előtt járunk a jó minőségű zenével és szórakoztatással. Ahogy eddig, úgy továbbra is minden területen törekszünk hallgatóink igényeinek maximális kiszolgálására. A Sláger FM uralja a budapesti rádiós piacot*, mindannyian imádunk rádiózni. Könnyed,szórakoztató, interaktív reggeli műsorral akarjuk ébreszteni Budapest és Pest megyelakóit. Növényi Norbi és Bárdosi Sanyi, a két "jómadár" nem csak a stúdiót,hanem a rádiós iparágat is felforgatják, én pedig nagy örömmel fogom ezt végignézni - mondta a főváros legnépszerűbb rádiójának* igazgatója, Jáksó László.

Hónapok óta dolgozunk együtt Norbival és Sanyival, az első pillanattól kezdve őrületes volt a közös munka. A két fiú minden kedden a szó szoros értelmében felrobbantotta a stúdiót, mostantól pedig minden reggel együtt ébresztjük a hallgatókat az ország oldies rádiójában – mondta Abaházi Csaba, a Sláger Reggel műsorvezetője.

Ildinek, a feleségemnek évekkel ezelőtt mondtam, hogy mennyire lenne kedvem rádiós műsort csinálni, és most itt a lehetőség. Ahogy a sportban, úgy itt is nagyon szeretnék jól teljesíteni! Ha kell a hátamon viszem az „öreget” a győzelemig! Persze nem lesz rá szükség, hiszen Norbi nagyon jó partner ebben is! – nyilatkozta Bárdosi Sándor.

Március 1-től Sláger Reggel, minden hétköznap 6-tól 10-ig Pordán Petrával, Abaházi Csabával és a két jómadárral, Bárdosi Sándorral és Növényi Norberttel!

*forrás: Kantar – Hoffmann Országos Rádiós közönségmérés - 2017. október-december